Informationer
Dato 05.04.2022
Start 20:00
Slut 22:00
Lokation Telefonfabrikken
Telefonvej 8
2860 Søborg
Kontaktperson Jan Engblom
+4528403715
jazz@engblom.dk
Elisabeth Novrup Børch er præst og jazzsanger. Hun er vokset op i en familie af klassiske musikere og operasangere, valgte teologistudiet og er nu præst i Hedehusene-Reerslev Pastorat. De seneste år er hun sprunget ud som en fuldblods jazz'n blues-sanger, og har gjort et stort indtryk i jazzmiljøet i København. Hun medvirker ved og arrangerer koncerter i hele landet, blandt andet under Copenhagen Jazzfestival, hvor hun står bag et årligt tilbagevendende New Orleans begravelsesoptog på Nørrebro.
 
Henrik Bay er en af dansk jazz' bedste guitarister, og gennem sin karriere har han bl.a. spillet og indspillet med Jesper Thilo, Otto Brandenburg, Sylvia Vrethammar, Lill Babs, Putte Wickman og mange andre. Henrik Bay spiller i dag fast med i Chris Tanner 's Trio og er husguitarist på Cafe Intime.
 
Chris Tanner er australier og kommer fra Melborne. Virtuos på klarinet og synger fantastisk. Chris Tanner spiller et mix af swing, blues og New Orleans klassikere. Han formår altid at skabe en intens og medrivende stemning. Er sammen med sin trio altid at finde ”under tappen” på ‘Charlie Scotts’ tirsdag eftermiddag.
 
Tomas Raae er komponist, producer og bassist. Tomas Raae spiller i mange forskellige sammenhænge og har for nyligt spillet sammen med Cathrine Legarth i ”Nullernix” i Gladsaxe Jazzklub.