Informationer
Dato 29.04.2022
Start 20:00
Slut 23:00
Lokation Gladsaxe Hovedbibliotek - Store Sal,
Søborg Hovedgade 220
2880 Søborg
Kontaktperson Jan Engblom
+4528403715
jazz@engblom.dk

Jazz Vegaz


Syv modne musikere, der kan li´ at spille sammen, og som sammen har det herligt, når der spilles den jazzmusik, de alle sætter pris på, og dyrker entusiastisk.
JazzVegaz er et 7 mands svingende jazzband, der med legendariske Finn Odderskov i spidsen, giver den gas på festlig vis med swing- og jazzmusik fra 30’erne og 40’ernes Amerika, der er inspirationskilden for jazzensemblet. En musik skabt til intens lytning og dans i jazzklubber.
Efter studieture til New York, Los Angeles, San Francisco, New Orleans og Las Vegas er der kigget dybt i ”The Great American Song-book” og skabt et unikt repertoire af hotte jazznumre samt en bemærkelsesværdig orkesterklang.
Publikum vil bl.a. kunne høre Ellington-kompositioner som Black & Tan Fantasy, Caravan, Rockin´ in Rhythm og The Moose, spillet i arrangementer skrevet af Finn Odderskov, specielt for ”JazzVegaz”, - og med en sound tæt på den originale amerikanske swingstil.

Musikerne i ”Jazz Vegaz” har igennem deres respektive jazzkarrierer spillet med kendte jazznavne i såvel Europa som USA, - bl.a. Wild Bill Davidson, Clark Terry, Charlie Shavers og Ben Webster. Som dedikerede jazzmusikere har de samtidig været aktive i skabelsen og udviklingen af det danske jazzmiljø, - især i Aarhus.

Finn Odderskov: Saxes & clarinet
Gunnar Lautrup: Trumpet & trombone
Lars ”Vegaz” Dalsgaard: Clarinet & saxes
Gert Jacobsen: Piano & vocal
Jesper Carlsen: Bas
Bjarne “Stub” Juul: Guitar & vocal
Uffe Hansen: Drums & vocal


 

  
Dørene åbnes
Kl. 18.30 for spisende gæster
Kl. 19.30 for øvrige gæster
Antal personer
Ved bestilling af billetter skal du angive det samlede antal personer du ønsker at bestille billet til, for at komme videre til selve bestillingen.