Informationer
Dato 02.11.2022
Start 20:00
Slut 22:00
Lokation Telefonfabrikken, Intimscenen
Telefonvej 8
2860 Søborg
Kontaktperson Jan Engblom
+4528403715
jazz@engblom.dk
Det er originalmusik og stilen er blues, rock og soul.
Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, er Jes Holtsø godt hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen.
Sammen står Jes Holtsø og Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet. Musikken leder tankerne hen på det bedste indenfor blues, rock og soul. Det er en konstellation, der skal opleves – og det er musik, du kan mærke.


Jes Holtsø.
Har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. Charmen er ikke blevet mindre med årene, og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted er han klar til at levere en solid preformens.


Morten Wittrock.
Er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er i Danmark og USA. De mødte hinanden, da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes under DR’s ”Talent 2009”. De har arbejdet sammen siden og udgav deres 10 års jubilæums single i 2020.


Besætning:
Jes Holtsø (vokal)
Morten Wittrock (keys og vokal)
Søren Bøje (guitar)
 
Dørene åbnes
kl. 19.30
Antal personer
Ved bestilling af billetter skal du angive det samlede antal personer du ønsker at bestille billet til, for at komme videre til selve bestillingen.
 
Tilmelding
Type: