Informationer
Dato 03.02.2023
Start 19:30
Slut 22:30
Lokation Telefonfabrikken, Fællesrummet
Telefonvej 8
2860 Søborg
Kontaktperson Erling Kristiansen
Det er sjette gang Finn Burich præsenterer Monique Thomas på vinterturné i Danmark. Orkestret spiller jazz, gospel og blues med “New Orleans-sound”.

Monique Thomas er født i Philadelphia og begyndte at synge og spille klaver i en ung alder. Monique har studeret både jazz og klassisk musik og i 1998 flyttede hun til Frankrig, hvor hun underviser i musik ved siden af sin sangkarriere. Monique er inspireret af sangerinder som Ella Fitzgerald, Billie Holiday og Shirley Horn.
Monique var i Danmark første gang i 2017, hvor hun blandt andet gav koncert i Gladsaxe Jazzklub.

Thomas l´Etienne kommer fra Hamborg. Familien er af tysk/fransk og russisk oprindelse.
Efter at have modtaget undervisning i guitar og balalaika, fik han sin første klarinet som 14-årig. Forbilledet er New Orleans klarinettisten George Lewis
Turnerede en del år verden rundt med “Lillian Boutté And Her Music Friends”. De seneste år har Thomas opholdt sig flere måneder ad gangen i Brasilien, hvor han spiller med de lokale choro-musikere.


Finn Burich kommer fra Haderslev. Har spillet trombone siden han var tretten år, og han har haft eget orkester i næsten tredive år.
Finn har med sit ”Internationale New Orleans Jazzband” siden 1996 besøgt de fleste jazzklubber og koncertsale og præsenteret udenlandske topnavne som: Monique Thomas og Don Vappie


Martin Schack er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i 1999.
Han har en suveræn rytmisk timing på piano. Modtog som den første rytmiske musiker komponisten Jacob Gades Legat i 2000.


Torben Bøtker Bjørnskov er født i Skanderborg. Han er uddannet bassist fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København.
Torben har turneret med Lillian Boutté over det meste af verden, og vandt en international jazzpris som bedste solist i Spanien i 1994.


Espen Laub von Lillienskjold er født i Herning.
Uddannet diplommusiker fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2005, solistklasse i 2008.

 
 
Dørene åbnes
Kl. 18.15 for spisende gæster
Kl. 19.15 for øvrige gæster
Antal personer
Ved bestilling af billetter skal du angive det samlede antal personer du ønsker at bestille billet til, for at komme videre til selve bestillingen.