Informationer
Dato 01.12.2023
Start 19:30
Slut 22:30
Lokation Telefonfabrikken, Fællesrummet
Telefonvej 8
2860 Søborg
Kontaktperson Erling Kristiansen
Julekoncert
Mads Mathias Kvartet - gæstesolist Kaya Brüel

Der er julestemnings-garanti når sangeren, saxofonisten og sangskriveren Mads Mathias, der de sidste år har været på stor juleturne med DR bigbandet, tager i år på turné med sin egen kvartet.

Julens soundtrack er noget vi med forventningsglæde og god grund vender tilbage til år efter år. De eviggyldige crooner-klassikere og udødelige danske julesange er med til at gøre julen til noget særligt, og få os i den rigtige stemning.

Netop den musik er Mads Mathias vokset op med, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra og alle de andre, og er med sin varme og knasende fløjlsstemme en af nordens absolut bedste fortolkere af de udødelige julehits.

Den swingende trio bestående af de legekammerater som i øvrigt er kirsebærsaucen af dansk jazz. Med profiler som Peter Rosendal, Morten Ankarfeldt og Espen Laub pakkes julen ind med god swing og røde sløjfer!
Forvent en dynamisk og vedkommende koncert og ikke mindst godt humør.


Gæstesolist: Kaya Brüel
Kaya Brüel er ud af en meget musikalsk familie og debuterede i en alder af bare 19 år med sit første soloalbum KAYA. Siden er det blevet til en lang række album udgivelser og et hav af koncerter i en bred vifte af genre, fra pop til børnemusik og Jazz. Hun har medvirket i film og tv og stået på scenen i store musicals, senest Atlantis i Tivolis koncertsal.

I godt et år, sang hun danskerne ud af sengen hver morgen i programmet "Morgensang - med Kaya og Ole" sammen med Ole Kibsgaard. Kaya's stærke musikalitet og bløde vokal giver smukke fortolkninger af kendte sange samt spændende originale sange.
Vi havde sidst besøg af  Kaya Brüel i 2019, hvor hun sammen med Mads Mathias var solist hos DR Bigband til julekoncert på Grønnemose Skole og vi glæder os til at byde Kaya velkommen igen sammen med Mads Mathias kvartet.
Det bliver en aften med juleglimt i øjet.

Besætning:
Mads Mathias: vokal/sax
Peter Rosendal: piano
Morten Ankarfeldt: bas
Espen Laub von Lillienskjold: trommer
Kaya Brüel: vokal
 
Dørene åbnes
Kl. 18.15 for spisende gæster
Kl. 19.15 for øvrige gæster
Antal personer
Ved bestilling af billetter skal du angive det samlede antal personer DU VIL KØBE BILLET TIL, for at komme videre til selve bestillingen.
Tilmelding til spisning
skal ske senest mandag kl. 12 i samme uge som koncerten finder sted.